Szállás árak Grand Hotel Glorius

Grand Hotel Glorius

Címlap » Makó » Makói szállások » Grand Hotel Glorius » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Centrumban
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Mosoda, Nyelvismeret, Zárt parkoló, 24 órás portai szolgálat, Vegetáriánus konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség, Kávéház
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna
  • Sport szolgáltatások
    Edzőterem
  • Gyógyszolgáltatások
    Gyógyfürdő, termálfürdő

Grand Hotel Glorius

A Grand Hotel Glorius 2014. szeptemberében nyitotta meg kapuit vendégei részére. A három szintes 37 szobás hotel, mely a város szívében található, igazi kikapcsolódást és élményt nyújt az idelátogatók számára. A Grand Hotel Glorius Makó az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi. Az art deco ihlette négycsillagos hotel a belvárosban, a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában várja vendégeit, különleges gasztronómiai kínálattal, kiváló wellness- és fürdő szolgáltatásokkal.

EGY ART DECO IHLETTE HOTEL

EGY IZGALMAS MEDITERRÁN VÁROS SZÍVÉBEN, AZ ORSZÁG EGYIK LEGKÜLÖNLEGESEBB TERMÁLFÜRDŐJE MELLETT: EZ A HOTEL GLORIUS**** MAKÓ.

Amikor a Hotel Glorius Makó megnyitotta kapuit, egy izgalmas saját világba engedett belépést. Az impozáns, történelmi épület a 20-as, 30-as évek nagyvilági, modern luxusát idéző art deco stílusban született újjá az építészek és designerek munkája nyomán.

A Hotel Glorius azonban nem csak a múltba révedésről szól: egy régi nagy korszak elevenedik meg modern minimalizmussal ötvözve. Ez adja a keretet kiemelkedő szolgáltatásainknak, melyek garantálják, hogy a pihenés és szórakozás élménye teljessé váljon.

Így jön létre a Glorius világa: az elegáns kávéház napsütötte teraszán, a fasor összeérő lombjainak boltíve alatt ráérősen kortyolgatni a Hotel borkínálatának remekeit, vagy megízlelni a kiváló séf alkotta gasztronómiai különlegességeket. Egy könnyű séta után feltöltődni az emeleti panoráma-szaunában, ahonnan pompás kilátás nyílik a Hagymatikum egyedülálló épületére.

Edzőterem, masszázságyak, vagy a Hagymatikum fürdő, kizárólag a szálló vendégei számára fenntartott szolgáltatásai biztosíthatják még a test és szellem tökéletes felfrissülését.

A Hotel Gloriusban az exkluzív környezet, a vendégek kényelmét szolgáló praktikussággal társul. Így lehetséges, hogy elegancia és otthonosság nálunk szétválaszthatatlan egységet alkotnak.

MAKÓ

Makó egy nyugodt, hangulatos város, mely alkalmanként tud izgalmas, pezsgő is lenni. Például a szinte meditatív hangulatot árasztó Lombkorona sétányon haladva nem gondolnánk, hogy az izgalmas kalandpark, vagy a Maros vadregényes partja szinte csak egy lépésre van tőlünk.

A városnak gazdag múltja van, melyet többek közt az építészeti remekművei is őriznek. A Hotel Glorius épülete a város egyik ékessége, egy nagyszerű korszak alkotása.

KÖZEL 100 ÉVES ÉPÜLET

A MEGYEI TAKARÉKPÉNZTÁR SZÁMÁRA EMELTÉK, A HOMLOKZATI DOMBORMŰVÖN LÁTHATÓ KÉT NŐI ALAK ÉS AZ AMPHORA TRADICIONÁLIS BANKI JELKÉP, AMELY ŐRZI A RÉGMÚLT EMLÉKÉT.

Makó az 1860-as évektől óriási fejlődésnek indult, virágzó, gazdag város volt azokban az időkben, lakói, kereskedők, gazdák az Alföld ékszerdobozává tették. Ennek emlékét hordozza még ma is több emblematikus épület.

Az élet persze sokat változott Makón, de a szépség és azok az alapértékek, amelyeket a Hotel designnal, a szolgáltatásainkkal és az ezek mögött álló szellemiséggel közvetíteni kívánunk, maradandók. Meggyőződésünk, hogy a legjobb dolog, ami ezzel az páratlan épülettel történhetett, hogy Hotel Gloriusként született újjá.

SZOBÁK

STANDARD KÉTÁGYAS
Az exkluzív enteriőr és a praktikus, modern berendezés harmóniája a Glorius szobáinak védjegye. A Hotel mindegyik standard kétágyas szobája 20 - 23 m2 alapterületű, egylégterű, fürdőszobás, zuhanyzóval felszerelt. A szobák nagyobb részében franciaágy van, 13 szobában twin ágyak találhatók. A szobák csendesek, kilátással a Hagymatikumra, illetve az udvarra. 3 saját udvarra néző szobához tágas terasz tartozik. A szobaár magába foglalja a wellness-, fitness szolgáltatások használatát, parkolóhelyet.

CLASSIC SZOBA
Classic szobáink a szálloda 3. emeletén a legfelső szinten találhatóak. Mint minden emeleten az elegancia, a kényelem és a modernitás elengedhetetlen kelléke az 1 vagy 2 pótággyal felszerelhető szobáinknak ezen a szinten is. Franciaágyas illetve twin szobáink zuhanyzóval felszereltek.

SUPERIOR SAROKSZOBA
A Hotel Glorius superior szobái a különleges belső kialakítás révén egyedi élményt kínálnak.Az első és második emeleti, ívelt falú sarokszobákat lágyan borítja fénybe a három ablakon is besütő nap. A szobák egylégterűek, fürdőszobával, zuhanyzóval felszereltek. Berendezésük az egész hotelre jellemzően ötvözi a hangulatos exkluzív designt és a praktikus modernitást. A szobaár magába foglalja a wellness-, fitness szolgáltatások használatát és a parkolóhelyet.

SUPERIOR NÁSZUTAS SZOBA
A nászutas szoba a legfelső szinten, a tetőtérben található. Itt minden adott ahhoz, hogy a párt semmi se zavarhassa meg pihenésében. Fő specialitása a tágas fürdőszoba, melyben pezsgőfürdő kád is helyet kapott. A szoba egylégterű, fürdőszobás, zuhanyzóval felszerelt. Berendezése az egész hotelre jellemzően ötvözi a hangulatos exkluzív designt és a praktikus modernitást. A szobaár magába foglalja a wellness-, fitness szolgáltatások használatát és a parkolóhelyet. Kérésre egyedi bekészítést (pl. hűtött pezsgő) biztosítunk.

GLORIUS ÉTTEREM ÉS KÁVÉHÁZ

A GLORIUS ÉTTEREM EGYEDI KÍNÁLATA ÉS IMPOZÁNS ENTERIŐRJE A 20-AS ÉVEK LUXUSÁT IDÉZI MEG. EZT A KORSZAKOT AZ ÚJ, MINŐSÉGI ÉLMÉNYEK KERESÉSE JELLEMEZTE.

Kiváló séfünket is ez a tökéletességre törekvő elhivatottság vezette, amikor gondos munkával megalkotta a Glorius Étterem különleges ízvilágát és egyedi étlapját. A simogató fényekkel kivilágított étteremben kellemes zene és a figyelmes kiszolgálás is biztosítja, hogy egy remek vacsora felejthetetlen élménnyé váljon. A gasztronómiai remekművek mellett a Glorius borválasztéka teheti teljessé a kulináris élvezeteket. A Glorius kávéház a békeidők védjegyének számító, szinte elfeledett, egyszerre bohém és elegáns kávéházi hangulatot kelti életre.

A Glorius Étteremben tematikus esteket is szervezünk, illetve lehetőséget biztosítunk zártkörű rendezvényekre is.

PROGRAMOK

HAGYMATIKUM
Makó fő büszkesége a 2012 elején megnyitott, Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum termálfürdő. Számos medencével, wellness- és gyógyászati részleggel, kiterjedt szaunavilággal, gyermekvilággal, étteremmel, szépészeti részleggel és természetgyógyászati részleggel várja vendégeit.

LOMBKORONA SÉTÁNY
Ez a csaknem 200 méter hosszú sétány nevéhez híven valóban a fák lombkoronái közé vezet. A levegőben elhelyezett, függőhíddal és pihenőkkel kialakított útvonalon a kilátótoronyig haladva megfigyelhetjük a helyi élővilág gazdagságát és megcsodálhatjuk az elénk táruló nem mindennapi panorámát.

MAROS KALANDPART
A kalandpark a Maros-parti strandnak is helyet adó üdülőtelepen helyezkedik el. 2011-re épült ki a kalandpálya, valamint született újjá a strand korszerű infrastruktúrával (öltözők, tusolók, büfé). A kalandpark különlegessége a 159 méter hosszúságú canopy-pálya, mely Magyarországon egyedülálló módon a folyó két partja között van kifeszítve.

MAKOVECZ TÚRA
Makón - Magyarországon egyedülálló módon - 10 középület és 2 köztér valósult meg az ország egyik legismertebb építésze, Makovecz Imre tervei alapján. Az idegenvezetéssel szervezett túra során maradandó élményben lehet része az organikus építészet iránt érdeklődőknek.

HAGYMAHÁZ KULTURÁLIS KÖZPONT
A Hagymaház Makó, színháztermet is magába foglaló, kulturális központja, mely a belvárosban, a Posta utcában található. A Makovecz Imre tervezte, organikus, négytornyú épület a város és a szűkebb régió egyik legismertebb látványossága.

MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL
A Makói Hagymafesztivál gazdag és értékes hagyományokra épülő rendezvény, mely több mint 20 éves múltra tekint vissza. Az évek előrehaladtával egyre bővült a fesztivál szakmai és szórakoztató programja. Ma már ismert előadók koncertjei, gasztronómiai különlegességek és egyéb programok várják az érdeklődőket.

KAJAKTÚRA A MAROSON
A jó idő elérkeztével egyre több lehetőséget kínál a Maros, mely az ország egyik, vízisportokra legalkalmasabb folyója. Júniustól rendszeresen kerül sor kajaktúrákra, melyeken egyaránt jól érezhetik magukat kezdők és tapasztalt vízi túrázók is.

ÓPUSZTASZERI NEMZETI TÖRTÉNELMI EMLÉKPARK
Az emlékpark 5 fő részből áll: Rotunda, Monostor, Skanzen, Nomád Park, Csete-jurták. Mellettük számos szobor, emlékmű található az emlékparkban, például a híres Árpád kútja, vagy a történelmi szoborpark.

CSILLAGÖSVÉNY ÚTVESZTŐ ÖKO ÉLMÉNYPARK
Ebben a parkban az útvesztő fogalma valójában pozitív élményszerzéssel, önmagunk jobb megismerésével fonódik össze. A Csillagösvény Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található, autóval, kerékpárral, busszal, vonattal is könnyen megközelíthető.

JÓZSEF ATTILA MÚZEUM, SKANZEN ÉS ESPERSIT-HÁZ
A makói József Attila Múzeum állandó kiállításai: Küzdelmes évszázadok - várostörténeti kiállítás; Galamb József és a Ford T-modell. Skanzen: kovács-bognár és asztalos műhely, Espersit-ház: József Attila, Juhász Gyula és Móra Ferenc makói vonatkozású emlékei.

GLORIUS DESIGN

A HOTEL GLORIUSBAN A NAGYVILÁGI ELEGANCIA ÉS OTTHONOSSÁG SZÉTVÁLASZTHATATLAN EGYSÉGET ALKOTNAK.

A Hotel belső tereiben egy letűnt nagy korszak elevenedik meg. A történelmi épület újjászületésén dolgozó építészeket és designereket a ’20-as évek luxusát idéző art deco stílus ihlette meg. Az így újragondolt enteriőrt modern minimalizmussal ötvözték.

RENDEZVÉNY, ESKÜVŐ

A HOTEL GLORIUS EXKLUZIVITÁSA ÉS SZOLGÁLTATÁSAI RÉVÉN EGYARÁNT TÖKÉLETES VÁLASZTÁS LEHET CSALÁDI ESEMÉNYEK, ÉS CÉGES RENDEZVÉNYEK HELYSZÍNEKÉNT.

CÉGES RENDEZVÉNYEK
10 és 40 fő közötti rendezvényekre egy 52 m2 -es szekcionálható konferencia terem, tetőterasz, a Glorius Étterem, valamint a Hotel Glorius és a Hagymatikum fürdő további bel- és kültéri szolgáltatásai állnak rendelkezésre hozzáértő szakmai háttérrel, technikai feltételek biztosításával. Egyedi árajánlatkérésére néhány órán belül pontos választ adunk.

ESKÜVŐ
Álomesküvő a pompásan feldíszített Glorius Étteremben, emlékezetes koccintás a tetőteraszon a város panorámájával körbeölelve. A Hotel Glorius adottságai révén egyszerre lehet exkluzív és családias színtere egy emlékezetes esküvőnek. Az akár 90 fős eseményhez a 200 m2-es, fedett terasszal kiegészülő étterem, a konferenciaterem, valamint a panoráma tetőterasz áll rendelkezésre. Az élményeket a Hotel Glorius és a Hagymatikum fürdő különböző wellness szolgáltatásai emelhetik még magasabb szintre.

Egy esküvő minden ember életében az egyik legnagyobb ünnep. Ahhoz, hogy ezt így is éljük meg, alapos és professzionális előkészületekre van szükség. A Hotel Glorius komplex esküvői szolgáltatást kínál:

• Különböző típusú helyszínek: szabadtéren, beltérben.
• Polgári szertartás megtartására alkalmas helyszínek
• Catering
• Teljes esküvői dekoráció: virág, asztaldíszítés.
• Installációk biztosítása
• Fotó, videó készítés
• Zene, hangtechnika
• Fellépők szervezése
• Torta

fizetési lehetőségek
kedvezmények
5 éves korig    Ingyenes
Tartózkodás utáni kedvezmény    

3 éjszaka foglalása esetén 15%

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Átutazó, Városlátogatás, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Makó
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    6900 Makó, Csanád Vezér tér 2.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | |
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | 4 | |
Település ismertető
  • Makó

    Makó több mint 700 éves alföldi város az ország délkeleti részén. Magyarország Dél-Alföld régiójában, Cso...